Opskrift på triple chocolate lagkage
❤️ Kagen er ret simpel at lave og et hit hos alle chokoladeelskere!
Den består af fudgy browniebunde og 3 slags chokolademoussé ? Den er intens, chokoladetung og bar super lækker!
Triple chocolate lagkage er lavet i en Ø20 cm springform.

Antal: kage
Triple chocolate lagkage
Ingredienser
Bunde
- 125 gram Mørk chokolade
- 65 gram Smør
- 3 stk. Æg
- 200 gram Sukker
- 30 gram Hvedemel
- 0.5 tsk. Bagepulver
- 1 knivspids Salt
- 1 spsk. Kakao
Mørk chokomoussé
- 2.5 deciliter Fløde
- 100 gram Mørk chokolade
- Husblas 1 blad
Lys chokomoussé
- 5 deciliter Fløde
- 150 gram Chokolade lys
- Husblas 2 blade
Hvid chokomoussé
- 2 deciliter Fløde
- 100 gram Hvid chokolade
- Husblas 1 blad
Sådan gør du
Bunde
- Opskriften her giver én bund: Smelt smør og chokolade sammen i en gryde ved lav varme. Pisk æg og sukker luftigt. Hæld chokolademassen i æggemassen. Sigt mel, bagepulver, salt og kakao i skålen og vend dejen sammen. Hæld i en smurt springform og bag 25 min ved 175 grader. Tag kagen ud og lad den afkøle.
Mousse
- For alle 3 mousséer gælder samme fremgangsmåde: Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen fint og smelt den sammen med fløden i en gryde ved lav varme. Når chokoladen er helt smeltet og massen fin og glat, vrides husblas fri for vand og røres i den lune blanding. Hæld blandingen i en skål og sæt det på køl ca. 3 timer. Herefter kan massen piskes op til en luftig moussé.
Anretning
- Læg den ene bund på et fad. Put de 3 mousséer i sprøjteposer med stjernetyl og “dup” dem på bunden. Læg den anden bund på, og “dup” de 3 mousséer på den også. Top med lidt finthakket mørk chokolade. Hvis du vil, kan du smelte 200g mørk chokolade i mikroen og putte den op rundt i kanten af bundene... server og nyd ?