x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Tomatsovs

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 28. april 2018

Tomatsovs er normalt noget man forbinder med pastaretter og kødboller. Denne tomatsovs passer forrygende sammen med svinekød og ris. 


Tomatsovs

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 Løg
  • 1 Hvidløg
  • 1 deciliter Rødvin
  • 25 gram Smør
  • 6 deciliter Passata Flåede/hakkede tomater kan også bruges
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft
  • Æbleeddike
  • Ketchup
  • Chili

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og steg dem bløde i smør i en lille gryde.
    Tilsæt rødvin og lad det koge ind til halv mængde.
    Tilsæt herefter passata kan og lad det små koge i 20-30 minutter.
    Smag tomatsovsen til med salt, peber, æbleeddike, ketchup, citronsaft og chili.
    Server og pynt enten med sprødstegte salvieblade, basilikum eller parmesan.
     

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.