Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tomatsovs

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

28. april 2018

Opskrift på tomatsovs

Tomatsovs er normalt noget man forbinder med pastaretter og kødboller. Denne tomatsovs passer forrygende sammen med svinekød og ris. 


Antal: 1 Portion

Tomatsovs

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 time

Ingredienser

  • 1 Løg
  • 1 Hvidløg
  • 1 deciliter Rødvin
  • 25 gram Smør
  • 6 deciliter Passata Flåede/hakkede tomater kan også bruges
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft
  • Æbleeddike
  • Ketchup
  • Chili

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og steg dem bløde i smør i en lille gryde.
    Tilsæt rødvin og lad det koge ind til halv mængde.
    Tilsæt herefter passata kan og lad det små koge i 20-30 minutter.
    Smag tomatsovsen til med salt, peber, æbleeddike, ketchup, citronsaft og chili.
    Server og pynt enten med sprødstegte salvieblade, basilikum eller parmesan.