Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta. Super lækkert og nemt.

Opskrift på toast med brie og bagt græskar & rødløg
Gastronomisk førstehjælp???
Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta.
Super lækkert, nemt og kostede 60 kr for 3 personer?

Antal: personer
Toast med brie og bagt græskar & rødløg
Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta. Super lækkert og nemt.
Ingredienser
- 1 stk. Hokkaidogræskar
- 2 stk. Rødløg store
- 2 fed Hvidløg
- Frisk timian et par kviste
- Olivenolie god kvalitet
- Æbleeddike lidt
- 2 skiver Brød
- 0.25 stk. Brie lille
- Salt og Peber
Tilbehør
- Pasta
- Tomater
Sådan gør du
- Vask hokkaidoen, halver den, skrab kernerne ud og skær i store stykker.
- Pil løgene og skær i både.
- Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med skyllet og hakket timian.
- Vend med olivenolie og eddike, drys med salt og peber og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.
- Skær brødet i skiver, læg skiver af brie på, kom dem på fadet i ovne og bag til de er gyldne i cirka 7-8 minutter.
- Server straks med lidt pasta evt, vendt med tern af tomater.