Opskrift på thaisuppe med kylling og rød karry
Skal vi spise nu? Er der sommer hos jer? På Ønskeøen er det koldt, vådt og blæsende ☔️??
Jeg har virkelig brug for at invitere varmen indenfor i dag:
Den eneste rigtige måde at gøre det på, er at lave denne fantastiske, varme og lækre suppe.
Varmen fra den røde karry, sammen med knasende grønt, nudler og den smukke suppe, får smilet frem.
Var det noget?
Jeg har virkelig gjort det nemt for dig:
Opskriften er parkeret lige under her, kun for dig:

Thaisuppe med kylling og rød karry
Ingredienser
Thaisuppe med rød karry og kylling
- 1 spsk. Olie neutral, til stegning
- 3 fed Hvidløg
- 2 spsk. Frisk ingefær revet
- 2 spsk. Rød karry paste
- 2 dåse Kokosmælk
- 5 stk. Limeblade
- 4 spsk. Fiskesauce
- 3 tsk. Rørsukker
- 1 stk. Lime kun saften
- Peanuts 2 håndfulde
- Koriander frisk, 2 håndfulde
- 5 stk. Forårsløg skåret i tynde ringe
- 1 pakke Ærteskud
- 1 pakke nudler efter eget valg
- 8 deciliter Vand + bouillonterning
- 3 stk. Kyllingebryst