x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Teres Major

VIBEKE HELSINGHOFF | 28. november 2018

Den dejlige og lækre udskæring teres major tilberedt sous vide.

Kødet gourmetsaltes (8-10 g pr kilo) i 6-8 timer.

Vakuumpakkes med peber og evt andre krydderier.

Tilberedt sous vide ved 55 grader i 2-2,5 time.


Læs meget mere her om teres major sous vide.


Teres Major

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, oksekød, Teres Major
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 2 timer 30 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Vibeke Helsinghoff

Ingredienser

  • 400 gram Teres Major Hvert stykke vejer mellem 200 og 300 gram
  • 4 gram Salt

Sådan gør du

  • Gourmetsalt kødet i 6-8 timer og vacuumpak derefter med med krydderier
    I sousviden i 2,5 time ved 55 grader. 
    Pak ud, tør godt af og brun kort tid ved høj varme. 
    Hvis man vil fryse ned til senere brug:
    Køl hurtigt ned (isvand) og frys. Når man vil bruge det, så læg i sousviden ved 55 grader i 30 min før bruning.
    Væden fra posen koges ind med fløde. 

Noter

Vi har lavet til 28 personer, og det gik godt. Der var 4 stegepander i brug 🙂 

Om forfatteren




Inspiration fra Facebook gruppen: "Dansk Sousvide Entusiaster".


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287