
Opskrift på syltede drueagurker
? Syltede drueagurker ?
.
“Du lod dig ej sylte i Heidelberg lager, derfor lille ven, er du skrumpen og mager”
I eddike med de lækre tykke drueagurker, så vi kan nyde af dem i efteråret og langt ind i vinteren?
Du kan præge din syltelage, i lige præcis den retning du kan lide med forskellige krydderier.
Mine krydderier kan også sagtens svinge fra år til år. Afhængig af humør og hvilke krydderier jeg lige har til rådighed.
Vil du have dette års opskrift, så se med her ?

Syltede drueagurker
Ingredienser
- 8 deciliter Eddike
- 400 gram Sukker rørsukker eller almindelig sukker
- 2 stk. Skalotteløg snittede
- 1 spsk. Sennepsfrø
- 1 spsk. Korianderfrø
- 0.5 spsk. Rosa peberkorn
- 0.5 spsk. Dildfrø jeg havde nogle frø fra min dild i haven
Sådan gør du
- 1 kg drueagurker skylles og lægges 1 døgn i saltlage af 1 liter vand til 100 gram havsalt.
- Prik agurkerne inden. Nem at huske, 1, 1, 1 og 1.
- Koges op, lad køle lidt ned og hældes derefter over agurkerne i et patentglas.
- Stilles på køl i 2-3 uger.
- Hvis du har et svalt spisekammer eller lignende, er det også super fint at opbevare dem her.