x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Syltede drueagurker

FOOD_BY_CHRISNOS | 7. september 2020

? Syltede drueagurker ?
.
“Du lod dig ej sylte i Heidelberg lager, derfor lille ven, er du skrumpen og mager”

I eddike med de lækre tykke drueagurker, så vi kan nyde af dem i efteråret og langt ind i vinteren?

Du kan præge din syltelage, i lige præcis den retning du kan lide med forskellige krydderier.

Mine krydderier kan også sagtens svinge fra år til år. Afhængig af humør og hvilke krydderier jeg lige har til rådighed.

Vil du have dette års opskrift, så se med her ?

Syltede drueagurker


Syltede drueagurker

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 day
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Food_by_chrisnos

Ingredienser

  • 8 deciliter Eddike
  • 400 gram Sukker rørsukker eller almindelig sukker
  • 2 stk. Skalotteløg snittede
  • 1 spsk. Sennepsfrø
  • 1 spsk. Korianderfrø
  • 0.5 spsk. Rosa peberkorn
  • 0.5 spsk. Dildfrø jeg havde nogle frø fra min dild i haven

Sådan gør du

  • 1 kg drueagurker skylles og lægges 1 døgn i saltlage af 1 liter vand til 100 gram havsalt.
    Prik agurkerne inden. Nem at huske, 1, 1, 1 og 1 ?
    Koges op, lad køle lidt ned og hældes derefter over agurkerne i et patentglas.
    Stilles på køl i 2-3 uger.
    Hvis du har et svalt spisekammer eller lignende, er det også super fint at opbevare dem her.

Om forfatteren


Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.