ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Svampe dashi

REDAKTION | 7. januar 2019
Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi - samlet med molekylær gastronomi.

En lækker kødfri ret, der er perfekt som en appetizers/snack eller forret når du har gæster.

Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi – samlet med molekylær gastronomi.


Svampe dashi

Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi - samlet med molekylær gastronomi.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Forret
Køkken: Japansk, Molekylær gastronomi
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Antal: 3 personer
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

Terrine

  • 500 gram Champignon
  • Edamamebønner
  • Purløg Frisk

Terrine gel

  • 200 gram Dashi
  • 10 gram Tamari
  • Salt
  • 3 gram Special Ingredients Vegi Gel

Sådan gør du

Terrine

  • Skær champignon i tynde skiver.
    Steg dem på panden i en smule olie ved høj varme. De skal være gennemstegt og blive gyldne.
    Kom en smule tamari eller soyasauce henover.
    Placer svampene sammen med bønnerne og hakket purløg i en terrine-form - gerne en firkantet silikoneform.
     

Terrine gel

  • Vend dashi, tamari, salt og vegi gel sammen i en gryde og kog det op under ømrøring.
    Hæld væsken henover svampene i terrineformen.
    Sæt det i køleskabet og lad det sætte sig. Det tager én time eller to.
     

Servering

  • Tag din terrine ud af formen og server f.eks. med flydende dashi, syltede løg, forårsløg, krydderurter og koriander olie.
     
    Se hele opskriften her:

Noter

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Opskriften har vi fået fra Modern Recipes.