ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Svampe dashi

gastrofunlogoRedaktion
   

Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

7. januar 2019
Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi - samlet med molekylær gastronomi.

Opskrift på svampe dashi

En lækker kødfri ret, der er perfekt som en appetizers/snack eller forret når du har gæster.

Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi – samlet med molekylær gastronomi.


Antal: 3 personer

Svampe dashi

Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi - samlet med molekylær gastronomi.
Forfatter: Redaktion
Ret: Forret
Køkken: Japansk, Molekylær gastronomi
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 2 timer

Ingredienser

Terrine

  • 500 gram Champignon
  • Edamamebønner
  • Purløg Frisk

Terrine gel

  • 200 gram Dashi
  • 10 gram Tamari
  • Salt
  • 3 gram Special Ingredients Vegi Gel

Sådan gør du

Terrine

  • Skær champignon i tynde skiver.
    Steg dem på panden i en smule olie ved høj varme. De skal være gennemstegt og blive gyldne.
    Kom en smule tamari eller soyasauce henover.
    Placer svampene sammen med bønnerne og hakket purløg i en terrine-form - gerne en firkantet silikoneform.
     

Terrine gel

  • Vend dashi, tamari, salt og vegi gel sammen i en gryde og kog det op under ømrøring.
    Hæld væsken henover svampene i terrineformen.
    Sæt det i køleskabet og lad det sætte sig. Det tager én time eller to.
     

Servering

  • Tag din terrine ud af formen og server f.eks. med flydende dashi, syltede løg, forårsløg, krydderurter og koriander olie.
     
    Se hele opskriften her:

Noter