Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi - samlet med molekylær gastronomi.

En lækker kødfri ret, der er perfekt som en appetizers/snack eller forret når du har gæster.
Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi – samlet med molekylær gastronomi.

Svampe dashi
Retten er japansk inspireret og består bl.a. af champignon og dashi - samlet med molekylær gastronomi.
Udskriv
Pin
Antal: 3 personer
Ingredienser
Terrine
- 500 gram Champignon
- Edamamebønner
- Purløg Frisk
Terrine gel
- 200 gram Dashi
- 10 gram Tamari
- Salt
- 3 gram Special Ingredients Vegi Gel
Sådan gør du
Terrine
- Skær champignon i tynde skiver. Steg dem på panden i en smule olie ved høj varme. De skal være gennemstegt og blive gyldne. Kom en smule tamari eller soyasauce henover. Placer svampene sammen med bønnerne og hakket purløg i en terrine-form - gerne en firkantet silikoneform.
Terrine gel
- Vend dashi, tamari, salt og vegi gel sammen i en gryde og kog det op under ømrøring. Hæld væsken henover svampene i terrineformen. Sæt det i køleskabet og lad det sætte sig. Det tager én time eller to.
Servering
- Tag din terrine ud af formen og server f.eks. med flydende dashi, syltede løg, forårsløg, krydderurter og koriander olie. Se hele opskriften her:
Noter
Om forfatteren
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.
Opskriften har vi fået fra Modern Recipes.