x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sukkermajs med parmesan

PER ASMUSSEN | 3. september 2020

Gastronomisk førstehjælp?‍??

Der er masser af fantastiske danske sukkermajs i butikkerne.

Kog dem i saltet vand og server dem med denne parmesan umamibombe på toppen, det smager fantastisk?


Sukkermajs med parmesan

No ratings yet
Udskriv Pin
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • Sukkermajs
  • 40 gram Parmesan parmigiano reggiano
  • 1 stk. Citron revet skal af en øko citron
  • 1 bunch Estragon frisk & fransk.
  • 1 tsk. Chiliflager tørrede - eller piment d’ espelette

Sådan gør du

  • Kog dine sukkermajs i saltet vand.
    Riv parmesan fint på en microplane eller rivejern.
    Vend forsigtigt med fintreven skal af citronen, finthakket estragon og chiliflagerne.
    Drys parmesanblandingen rundhåndet ud over de lune friskkogte majskolber.
    Kan også bruges som topping til grillede grøntsager eller pastaretter.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

Følg mig på Instagram her.