x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spinatpasta

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 18. marts 2018
Nemt og lækkert hjemmelavet spinatpasta

Spinatpasta

Nemt og lækkert hjemmelavet spinatpasta
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 3 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 75 gram Frisk spinat
  • 250 gram Hvedemel Kan erstattes af pizzamel, durummel eller hvad der er i skuffen
  • 2 Æg
  • Vand Til kogning
  • Groft salt Til kogning

Sådan gør du

  • Kom mel og spinat i en blender, og blend det godt sammen, inden æggene tilsættes og blendes med i et par minutter. Jeg brugte vores røremaskine Monsieur Cuisine édition plus til dette. 
    Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem med håndroden til en smidig dej. Det tager cirka 15-20 minutter.
    Lad dejen hvile på køkkenbordet i en pose i 30 minutter.
    Spinatpasta
    Drys rigeligt med mel på bordet, og rul dejen tyndt ud.
    Spinatpasta
    Dejen skal være rullet ud til en tykkelse på cirka. 1-2 millimeter.
    Drys rigeligt med mel på dejen.
    Rul dejen op på kagerullen og lav et snit ned langs kagerullen.
    Fold dejen ud på bordet, og fold dejen på den korte led.
    Skær pastaen i den ønskede bredde.
    Fold den skåret pasta ud, og hæng den op til tørre indtil den skal bruges (hvis pastaen skal bruges med det samme, vend da pastaen i rigeligt mel og lad den ligge på bordet mens resten af pastaen skæres i strimler).
    Spinatpasta
    Spinatpasta
    Kog pastaen i 3 minutter i vand med salt.
    Spinatpasta
    Spinatpasta

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.