Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sous Vide Culotte (Krogmodnet/dryaged)

Cantona3. juni 2018

Opskrift på sous vide culotte (krogmodnet/dryaged)

Denne opskrifter kombinerer 3 af vores yndlingsteknikker mht. godt oksekød: Dryaging, sous vide og grill. 30 dages tørmodning for derefter at få 4 timer i vandbaddet og til sidst stegeskorpe på grillen.


Antal: 4 Portioner

Sous Vide Culotte (Krogmodnet/dryaged)

Forfatter: Cantona
Forb. tid: 4 timer
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Vi valgte af vores okseculotte skulle tørmodnes i 30 dage.
    Sådan så stegen ud frisk: 
    Okseculotte
    Efter 10 dage i modningsskabet:
    Okseculotte
    Efter 30 dage i modningsskabet:
    Okseculotte
     
    Kødet blev trimmet lidt (det kunne sagtens trimmes hårdere, men min søn og jeg kan godt lide den beef-jerky-agtige skorpe).
    Kødet blev krydret med salt og peber og vakuumpakket.
    Derefter blev det tilberedt 4 timer ved 54 grader sous vide/vandbad.
    Kødet blev taget op af vandbadet, ud af vakuumposen og duppet tørt.
    Stegeskorpen lavede vi på gasgrillen ved højest mulig varme.