Opskrift på sous vide culotte (krogmodnet/dryaged)
Denne opskrifter kombinerer 3 af vores yndlingsteknikker mht. godt oksekød: Dryaging, sous vide og grill. 30 dages tørmodning for derefter at få 4 timer i vandbaddet og til sidst stegeskorpe på grillen.

Servings: Portioner
Sous Vide Culotte (Krogmodnet/dryaged)
Ingredients
- 1 stk. Okseculotte Dryaged i 30 dage
Instructions
- Vi valgte af vores okseculotte skulle tørmodnes i 30 dage. Sådan så stegen ud frisk:
Efter 10 dage i modningsskabet:
Efter 30 dage i modningsskabet:
Kødet blev trimmet lidt (det kunne sagtens trimmes hårdere, men min søn og jeg kan godt lide den beef-jerky-agtige skorpe). Kødet blev krydret med salt og peber og vakuumpakket. Derefter blev det tilberedt 4 timer ved 54 grader sous vide/vandbad. Kødet blev taget op af vandbadet, ud af vakuumposen og duppet tørt. Stegeskorpen lavede vi på gasgrillen ved højest mulig varme.