Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Små morgen-koketter med æg, spinat, tomat og mozzarella

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

5. april 2024
Prøv de her nemme små koketter med æg, spinat, tomat og mozzarella Du laver den ved at mixe grønt og ost med æg, mælk og krydderier og så bar op i små skåle med det, et æg mere ovenpå og så i ovnen…
Små morgen-koketter med æg, champignon og tomat

Opskrift på små morgen-koketter med æg, spinat, tomat og mozzarella

Lidt hygge på morgenmads -menuen: Prøv de her nemme små koketter med æg, spinat, tomat og mozzarella.

Du laver den ved at mixe grønt og ost med æg, mælk og krydderier og så bar op i små skåle med det, et æg mere ovenpå og så i ovnen…

Imens ovnen klarer resten, kan du snuppe et bad eller lave andre ting til morgenmaden.

Jeg serverer dem fx gerne som en del af en morgentallerken med lidt brød og yoghurt eller smoothie.

De kan selvfølgelig også spises bare lige som de er, evt med et brød til eller bruges som indslag på brunchbordet.

Du kan putte lige hvad du synes i de små koketter; stegte champignoner, squash og skinke ku fx også være lækkert – bar brug hvad du har og godt kan lide.

Uanset hvad smager de ihvertfald skønt og så er de er ret hyggelige at gå ombord i.


Små morgen-koketter med æg, champignon og tomat
Antal: 2 personer

Små morgen-koketter med æg, spinat, tomat og mozzarella

Prøv de her nemme små koketter med æg, spinat, tomat og mozzarella Du laver den ved at mixe grønt og ost med æg, mælk og krydderier og så bar op i små skåle med det, et æg mere ovenpå og så i ovnen…
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Brunch, Morgenmad
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Grej

  • 2 Skål ovnfast, cirka 8 cm

Ingredienser

  • 8-10 stk. Cherrytomater
  • 2 håndfuld Frisk spinat el. grønkål
  • 1/2 stk. Bøfmozzarella
  • 3 stk. æg
  • 1/2 deciliter mælk
  • Salt og Peber

Sådan gør du

  • Skær tomater i små tern, hak spinat fint og skær mozzarella i tern. Put i en skål sammen med det ene æg, mælken og salt/peber – rør godt sammen.
  • Fordel blandingen i 2 små ovnfaste skåle (mine er ca. 8 cm i diameter) og slå et æg mere ud i hver skål.
  • Tilbered i ovnen 20-30 min. Får de 20 min vil ægget for ovnen stadig være flydende, når du stikker ned i det og ved 30 min er det gennembagt – gør hvad du foretrækker.
  • Servér med et godt brød til.