
Opskrift på sauce tartare
Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til fede spiser, der trænger til et friskt modspil.
Prøv denne nemme opskrift på Sauce Tartare næste gang, der står friturestegt mad på menuen!

Sauce Tartare
Ingredienser
- 200 gram Mayonnaise Gerne hjemmelavet mayonnaise - eller køb en god én
- 2 spsk. Yoghurt naturel
- 1.5 spsk. Kapers finthakkede
- 3 stk. Cornichoner finthakkede
- 1 spsk. Løg finthakket
- 1 spsk. Purløg finthakket
- 1 spsk. Persille finthakket
- 0.5 spsk. Sennep Dijonsennep
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
- Alt røres sammen og smages til med sennep, salt og peber.
- Serveres afkølet.