Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sauce Tartare

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

16. august 2018
Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til....

Opskrift på sauce tartare

Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til fede spiser, der trænger til et friskt modspil.

Prøv denne nemme opskrift på Sauce Tartare næste gang, der står friturestegt mad på menuen!


Antal: 1 Portion

Sauce Tartare

Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til....
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Dressing
Køkken: Fransk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Mayonnaise Gerne hjemmelavet mayonnaise - eller køb en god én
  • 2 spsk. Yoghurt naturel
  • 1.5 spsk. Kapers finthakkede
  • 3 stk. Cornichoner finthakkede
  • 1 spsk. Løg finthakket
  • 1 spsk. Purløg finthakket
  • 1 spsk. Persille finthakket
  • 0.5 spsk. Sennep Dijonsennep
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Alt røres sammen og smages til med sennep, salt og peber. 
  • Serveres afkølet.