ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sauce Tartare

ANNE METTE AUTZEN | 16. august 2018
Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til....

Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til fede spiser, der trænger til et friskt modspil.

Prøv denne nemme opskrift på Sauce Tartare næste gang, der står friturestegt mad på menuen!


Antal: 1 Portion

Sauce Tartare

Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til....
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Dressing
Køkken: Fransk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 200 gram Mayonnaise Gerne hjemmelavet mayonnaise - eller køb en god én
  • 2 spsk. Yoghurt naturel
  • 1.5 spsk. Kapers finthakkede
  • 3 stk. Cornichoner finthakkede
  • 1 spsk. Løg finthakket
  • 1 spsk. Purløg finthakket
  • 1 spsk. Persille finthakket
  • 0.5 spsk. Sennep Dijonsennep
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Alt røres sammen og smages til med sennep, salt og peber. 
  • Serveres afkølet.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!