x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sauce Tartare

ANNE METTE AUTZEN | 16. august 2018

Sauce Tartare stammer oprindeligt fra Frankrig, men er næsten blevet synonym med den engelske klassiker Fish n Chips. Det kan man godt forstå, for saucen er genialt tilbehør til alt, der er friturestegt. Med sine let bitre og syrlige ingredienser er saucen oplagt at servere til fede spiser, der trænger til et friskt modspil. 

Prøv denne nemme opskrift på Sauce Tartare næste gang, der står friturestegt mad på menuen!


Sauce Tartare

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 200 gram Mayonnaise Gerne hjemmelavet mayonnaise - eller køb en god én
  • 2 spsk. Yoghurt naturel
  • 1.5 spsk. Kapers finthakkede
  • 3 stk. Cornichoner finthakkede
  • 1 spsk. Løg finthakket
  • 1 spsk. Purløg finthakket
  • 1 spsk. Persille finthakket
  • 0.5 spsk. Sennep Dijonsennep
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Alt røres sammen og smages til med sennep, salt og peber. 
    Serveres afkølet.
     

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!