x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Salat med kylling og æg

ANDERS | 24. august 2018

En lækker salat der fint kan udgøre et måltid, da den indeholder både kød, æg og ost. De sprøde, knuste rugbrødschips på toppen af salaten giver den et ekstra pift og smager skønt. Rugbrødschips kan købes hos de fleste supermarkeder og bagere, men det er nemt at lave sine egne og på den måde få bugt med tørt, kedeligt rugbrød. 

Retten er rigtig god at lave, hvis du har en rest stegt eller kogt kylling, men har du ikke det, kan du stege en pakke kyllingefileter til formålet. 

 


Salat med kylling og æg

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anders

Ingredienser

  • Spidskål fintsnittet
  • Rødløg i små tern
  • Kylling en rest kogt eller stegt kylling
  • Bacon
  • Æg
  • Broccoli i buketter, letdampede
  • rugbrødschips
  • Hytteost
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Steg bacon sprød i ovnen eller på en pande. Læg den på fedtsugende papir og lad den afkøle.
    Kog æggene smilende eller hårdkogte.
    Anret snittet spidskål, letdampede brocolibuketter, rødløg og kylling revet/plukket i mindre stykker på et fad. Bland alt sammen.
    Pynt salaten med hytteost, sprødstegt bacon, kogte, halverede æg og knuste rugbrødschips. 
     

Noter

Prøv at lave dine egne rugbrødschips af det rugbrød, du alligevel har til overs. Find opskriften her.

Om forfatteren