Opskrift på salat med kylling og æg
En lækker salat der fint kan udgøre et måltid, da den indeholder både kød, æg og ost. De sprøde, knuste rugbrødschips på toppen af salaten giver den et ekstra pift og smager skønt. Rugbrødschips kan købes hos de fleste supermarkeder og bagere, men det er nemt at lave sine egne og på den måde få bugt med tørt, kedeligt rugbrød.
Retten er rigtig god at lave, hvis du har en rest stegt eller kogt kylling, men har du ikke det, kan du stege en pakke kyllingefileter til formålet.

Salat med kylling og æg
Ingredienser
- Spidskål fintsnittet
- Rødløg i små tern
- Kylling en rest kogt eller stegt kylling
- Bacon
- Æg
- Broccoli i buketter, letdampede
- rugbrødschips
- Hytteost
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
- Steg bacon sprød i ovnen eller på en pande. Læg den på fedtsugende papir og lad den afkøle. Kog æggene smilende eller hårdkogte. Anret snittet spidskål, letdampede brocolibuketter, rødløg og kylling revet/plukket i mindre stykker på et fad. Bland alt sammen. Pynt salaten med hytteost, sprødstegt bacon, kogte, halverede æg og knuste rugbrødschips.