Opskrift på salat med hjertesalat
Mit bud på en dejlig sommersalat. Der er få ingredienser, men masser af velsmag.
De sprøde salatblade sammen med friskbælgede ærter og en god dressing, så har du en let frokostsalat eller et godt tilbehør til en grillaften.

Salat med hjertesalat
Ingredients
- 1 stk. Hjertesalat
- 2 deciliter Ærter Gerne friskbælget
Dressing
- 1.5 deciliter Fløde 38 %
- Citronsaft Saften fra én lille citron
- Salt
- Peber Fra kværn
Instructions
- Start med dressingen: Letpisk fløden, den må dog kun lige tykne - den skal ikke blive til flødeskum. Kom citronsaft i fløden og smag den salt og peber. Skær bunden af salaten og skyl den godt. Fjern de yderste blade og tør den godt af - gerne med et viskestykke. Riv bladene forsigtigt af og placer dem i en skål. Bælg dine ærter, så du har cirka 2 dl. Kom dem op i skålen sammen med dine hjertesalatblade. Vend dressingen i lige før servering og server straks. Velbekomme.