x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Salat med hindbær, æble og valnødder

METTE | 12. april 2018

Vi giver dig en opskrift på en lækker og simpel salat, der passer godt til en frokost en sommerdag på terrassen. 


Salat med hindbær, æble og valnødder

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • 100 gram Babyspinat
  • 1 stk. Æble
  • 10 stk. Hindbær
  • 10 stk. Valnødder
  • 1 tsk. Honning
  • 1 tsk. Olivenolie

Sådan gør du

  • Skyl spinaten og dup det tørt.
    Skold lynhurtigt hindbærrene, hak valnødderne i passende stykker og skær æblet i mindre stykker.
    Placer spinaten i bunden af en tallerken og placer valnødderne, hindbærrene og æblestykkerne udover.
    Bland olien og honningen og stæng det ud over salaten.

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?