Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rugbrødsstænger

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

10. oktober 2018
Brug dit tørre rugbrød til lækre, sprøde rugbrødsstænger i stedet for at smide det ud eller give det til fuglene. Rugbrødsstængerne kan bruges til mange forskellige ting, og de er et langt sundere alternativ til chips

Opskrift på rugbrødsstænger

Brug dit tørre rugbrød til lækre, sprøde rugbrødsstænger i stedet for at smide det ud eller give det til fuglene.

Rugbrødsstængerne kan bruges til mange forskellige ting, og de er et langt sundere alternativ til chips.

Du kan også lave croutoner og bruge dem som drys på supper og lignende. Se i noten, hvordan du gør.


Antal: 1 portion

Rugbrødsstænger

Brug dit tørre rugbrød til lækre, sprøde rugbrødsstænger i stedet for at smide det ud eller give det til fuglene. Rugbrødsstængerne kan bruges til mange forskellige ting, og de er et langt sundere alternativ til chips
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 4 skiver Rugbrød i skiver - gerne en rest, der er blevet tørt
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Salt

Sådan gør du

  • Skær rugbrødet i tynde stave og kom dem i en frysepose.
  • Kom olie og salt i posen og ryst den, så salt og olie fordeles på alt brødet.
  • Fordel det på en bageplade med bagepapir og rist rugbrødet i ovnen ved 150 grader varmluft i 20-30 minutter.
  • Lad det ristede rugbrød køle helt af, inden det serveres eller gemmes i en lufttæt beholder.

Noter

Skær rugbrødet i tern og giv det lidt kortere tid i ovnen. Du har nu en portion sprøde og lækre rugbrødscroutoner, der kan anvendes som en snack eller som drys på supper og salater.