
Opskrift på rugbrødsstænger
Brug dit tørre rugbrød til lækre, sprøde rugbrødsstænger i stedet for at smide det ud eller give det til fuglene.
Rugbrødsstængerne kan bruges til mange forskellige ting, og de er et langt sundere alternativ til chips.
Du kan også lave croutoner og bruge dem som drys på supper og lignende. Se i noten, hvordan du gør.

Rugbrødsstænger
Ingredienser
- 4 skiver Rugbrød i skiver - gerne en rest, der er blevet tørt
- 1 spsk. Olivenolie
- 1 spsk. Salt
Sådan gør du
- Skær rugbrødet i tynde stave og kom dem i en frysepose.
- Kom olie og salt i posen og ryst den, så salt og olie fordeles på alt brødet.
- Fordel det på en bageplade med bagepapir og rist rugbrødet i ovnen ved 150 grader varmluft i 20-30 minutter.
- Lad det ristede rugbrød køle helt af, inden det serveres eller gemmes i en lufttæt beholder.