ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ruby chokolade blondies

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 24. juni 2019

Himmelsk lækre, lyserøde ruby chokolade blondies.

Denne klæge blondie er noget helt særligt, fordi den er lavet på ruby chokolade. Vi forbinder gerne lyserød chokolade med noget, der må smage af jordbær eller hindbær, men ruby chokolade er en helt ny, naturligt lyserød chokoladesort – ja, du læste rigtigt: Naturligt lyserød. Denne chokolade er derfor fri for kunstige farve- og smagsstoffer, og netop smagen er en blanding mellem mørk- og mælkechokolade med et hint af en frugtig sødme. Lyder det helt fantastisk? Det er det!


Ruby chokolade blondies

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 10 personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 220 gram Smør
  • 220 gram Brun farin
  • 2 Æg
  • 1 spsk. Vaniljeessens
  • 210 gram Hvedemel
  • 0.75 spsk. Salt
  • 100 gram Ruby chokolade Smeltet
  • 260 gram Ruby chokolade Chokoladeknapper
  • 100 gram Ruby chokolade Smeltet. Til pynt

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 180 grader almindelig ovn.
    Kom bagepapir i en bradepande.
    Tag en gryde og smelt smørret ved middelvarme. Smørret skal blive brunt og dufte nøddeagtigt - dette tager cirka 10 min.
    Find en skål og kom det brunede smør, sukker, æg og vaniljeessens heri.
    Tilsæt de 100 gram smeltet ruby chokolade.
    Tilsæt herefter hvedemel og salt.
    Rør det godt sammen indtil dejen begynder at slippe skålen.
    Vend chokoladeknapperne i dejen.
    Spred dejen i bradepanden.
    Bag kagen i en halv time.
    Tjek om kagen er færdig ved at prikke i den med en tandstik eller spidsen af en urtekniv - der skal hænge en smule af de saftige krummer ved, da vi ønsker en klæg og ikke gennembagt kage.
    Tag din blondie ud af ovnen og lad den afkøle.
    Smelt de resterende 100 gram ruby chokolade og fordel den tilfældigt udover kagen med en ske (se billede).
    Skær kagen ud i mindre firkanter.
    Servér de smukke lyserøde vidundere!

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

Jeg var inspireret af denne opskrift https://prettysweetblog.com/en/ruby-chocolate-blondies