Super lækre små burgere

Opskrift på roethlis sliders
Her giver jeg dig opskriften på den lækre Roethlisburger, der passer perfekt til Super Bowl.
Min udgave er en slider, så den er endnu nemmere at spise foran dit tv.

Servings: Portioner
Roethlis sliders
Super lækre små burgere
Ingredients
- 375 gram Bacon
- 12 stk. Æg
- 8 deciliter Mælk
- 1 tsk. Salt
- 8 stk. Løg
- 250 gram Cheddar ost
- 1 kilogram Hakket Oksekød
- Krydderier Salt og peber
- 18 stk. Boller Små færdigbagte burgerboller
- Ketchup
- 30 gram Smør
- 2 fed Hvidløg
Instructions
- Start med at sprødstege din bacon, enten på en pande eller i ovnen.
- Lav scramble eggs, dvs. slå æggene ud i en skål og brug en gaffel til at piske dem sammen med mælken og saltet.
- Steg æggemassen i på en pande (gerne den hvor du har stegt din bacon i) og rør konstant under middel-høj varme. Tag af varmen når æggene har den rette konsistens.
- Skær løg ud i skiver og steg dem bløde på en pande. Hæld cheddarosten udover løgene og lad det smelte sammen.
- Kom salt og peber i oksefarsen og rør den godt rundt. Placer farsen i et tyndt lag på bagepapir i et ildfastfad og tilbered det ved 200 grader varmluft i 15 minutter ved 200 grader varmluft.
- Skær burgerbollerne midt over og placer underdelene i bunden af et ildfastfad (af samme størrelse som sidst) og smør ketchup på midterdelen.
- Placer "kødkagen" oven på og derefter bacon.
- Smør herefter cheddarløgene henover og herefter ketchup.
- Sæt overbollerne på til sidst.
- Smelt herefter smørret med de revne fed hvidløg i et kaffekrus i mikroovnen. Det tager cirka 30 sekunder.
- Pensl overbollerne i smør/hvidløgsblandingen og giv det hele 5-7 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.