x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rødkålssalat

ANNY FOGSGAARD SøSTRøM | 19. marts 2018

Denne friske rødkålssalat har den perfekte kombination af sprødhed, sødme og syrlighed.

Den står godt sammen med en fed ret, så som julemaden eller mad fra grillen.


Rødkålssalat

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anny Fogsgaard Søstrøm

Ingredienser

  • 500 gram Rødkål
  • 1 stk. Granatæble
  • 1 stk. Appelsin
  • 2 spsk. Peanuts
  • 2 spsk. Mandler
  • 1 spsk. Honning
  • 2 spsk. Eddike Balsamico
  • 2 spsk. Olie (Olivenolie)
  • 100 gram Feta

Sådan gør du

  • Rødkålssalat

    Start med at blande en dressing af olie, balsamicoeddike, honning og salt og peber. Lad den trække i 5-10 minutter.
    Hak rødkålen i mindre stykker.
    Skræl appelsinen og skår den i både.
    Fjern kernerne fra granatæblet.
    Bland salaten sammen og hæld dressingen over i et større fad.
    Drys fetaen, mandlerne og peanuts henover lige før servering.
    Rødkålssalat

Om forfatteren