Opskrift på rødkålssalat
Denne friske rødkålssalat har den perfekte kombination af sprødhed, sødme og syrlighed.
Den står godt sammen med en fed ret, så som julemaden eller mad fra grillen.

Antal: Portioner
Rødkålssalat
Ingredienser
- 500 gram Rødkål
- 1 stk. Granatæble
- 1 stk. Appelsin
- 2 spsk. Peanuts
- 2 spsk. Mandler
- 1 spsk. Honning
- 2 spsk. Eddike Balsamico
- 2 spsk. Olie (Olivenolie)
- 100 gram Feta
Sådan gør du
Rødkålssalat
Start med at blande en dressing af olie, balsamicoeddike, honning og salt og peber. Lad den trække i 5-10 minutter. Hak rødkålen i mindre stykker. Skræl appelsinen og skår den i både. Fjern kernerne fra granatæblet. Bland salaten sammen og hæld dressingen over i et større fad. Drys fetaen, mandlerne og peanuts henover lige før servering.