ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Roastbeef Sous Vide

FOOD N' FUN | 24. maj 2018
Roastbeef er uden tvivl sous vide-teknikkens signaturret.

Roastbeef er uden tvivl sous vide-teknikkens signaturret. Du kender roastbeef fra pålæg, hvor det er fint rosa hele vejen ud til kanten, i modsætning til versionen man koger/steger, der har en bred, grå kant. Vi giver dig her en simpel og lækker opskrift (med video) på, hvordan du laver en lækker roastbeef sous vide.


Roastbeef Sous Vide

Roastbeef er uden tvivl sous vide-teknikkens signaturret.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 6 timer 40 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Food N' Fun

Ingredienser

  • 1 stk. Roastbeef
  • Krydderier Salt og peber

Sådan gør du

  • Hvis din roastbeef ikke er snøret, skal du starte med at gøre det selv.
  • Krydr den med salt og peber og vakuumpak kødet.
  • Tilbered kødet i 6,5 timer ved 54 grader i sous vide/vandbad.
  • Tag kødet ud af posen og tør det godt af.
  • Sørg for at din grill er så varm som overhovedet mulig, og giv det stegeskorpe i cirka 30 sekunder på hver side.
  • Fjern snøren og skær det ud i tynde skiver.

Noter

 
 
 

Om forfatteren


Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.


Hvis du kan lide mine videoer så støt endelig med et like og følg min Youtube-kanal.

Skriv en hilsen i kommentarfeltet - så bliver jeg så glad. Alle videoer er lavet kun med en telefon, spørgsmål til dette, kan også stilles herunder.