x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Ristet rugbrød med stenbiderrogn og avocado

ANNE METTE AUTZEN | 17. februar 2020

Jeg ELSKER stenbiderrogn! Og sæsonen er i fuld gang lige nu, så jeg spiser masser af de skønne rogn i øjeblikket. Den har for eksempel også stået på rösti med stenbiderrogn herhjemme.

Ristet rugbrød med stenbiderrogn og avocado

Ristet rugbrød med stenbiderrogn er en sprød og virkelig delikat “hapser”, der er perfekt som en forret eller appetizer til gæsterne. Avocadoen giver det hele en god fedme, så retten får lidt mere dybde.


Ristet rugbrød med stenbiderrogn og avocado

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 person
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 loaf Rugbrød
  • Smør til stegning
  • 0.5 Avocado
  • Citronsaft til smag
  • Salt og peber fra kværn
  • Stenbiderrogn renset og saltet
  • Creme Fraiche minimum 18%, gerne 38%
  • Rødløg finthakket
  • Purløg finthakket

Sådan gør du

    1. Udstik rugbrødet i en cirkelform og rist det på panden i rigeligt af smør.
    2. Placér udstikkeren midt på tallerkenen og læg det ristede rugbrød heri.
    3. Mos avocadoen i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
    4. Kom avocadomosen ovenpå rugbrødet i udstikkeren og læg stenbiderrognen ovenpå.
    5. Afpynt med creme fraiche, rødløg og purløg.
    Ristet rugbrød med stenbiderrogn og avocado

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!