Go Back
+ servings
Servings: 1 person

Ristet rugbrød med stenbiderrogn og avocado

Author: Anne Mette Autzen
Keyword: Fest, Forret, Gæstemad, rugbrød, Stenbiderrogn
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 1 skiver Rugbrød
  • Smør til stegning
  • 0.5 Avocado
  • Citronsaft til smag
  • Salt og Peber fra kværn
  • Stenbiderrogn renset og saltet
  • Creme Fraiche minimum 18%, gerne 38%
  • Rødløg finthakket
  • Purløg finthakket
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

    1. Udstik rugbrødet i en cirkelform og rist det på panden i rigeligt af smør.
    2. Placér udstikkeren midt på tallerkenen og læg det ristede rugbrød heri.
    3. Mos avocadoen i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
    4. Kom avocadomosen ovenpå rugbrødet i udstikkeren og læg stenbiderrognen ovenpå.
    5. Afpynt med creme fraiche, rødløg og purløg.
    Ristet rugbrød med stenbiderrogn og avocado