
Opskrift på rabarbersorbet
Dejlig og lækker rabarberis lavet med kun 4 ingredienser.
Jeg har lavet sorbeten på en ismaskine, men du kan sagtens lave den uden. Det kræver blot at du kommer isen i en skål og sætter den i fryseren. Så skal du røre i skålen cirka hver 20 minut indtil den har sat sig.

Rabarbersorbet
Ingredienser
- 200 gram Rabarber
- 170 gram Sukker
- 200 gram Vand
- 140 gram Glukosesirup
Sådan gør du
- Start med at rengøre dine rabarber, så du får fjernet alt snavs og jord.
- Skær dem herefter i mindre stykker.
- Bring sukker, vand og glukosesirup i kog i en gryde.
- Når al sukkeret er opløst, så kan du tilføje dine rabarber.
- Nu skal dine rabarber koges møre i væsken. Jo mindre stykker du har skåret dem i, jo kortere tid skal de have. Det tager alt fra 5-10 minutter.
- Kom det hele i en blender og blend indtil du har en fin og ensformig masse.
- Sæt den på køl indtil den er helt kold, det tager 30-60 minutter.
- Brug en ismaskine til at køre isen kold.
- Så er isen klar til servering eller en tur i fryseren.