x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rabarbersorbet

Anette Søstrøm Asmussen | 12. maj 2021

Dejlig og lækker rabarberis lavet med kun 4 ingredienser.

Jeg har lavet sorbeten på en ismaskine, men du kan sagtens lave den uden. Det kræver blot at du kommer isen i en skål og sætter den i fryseren. Så skal du røre i skålen cirka hver 20 minut indtil den har sat sig.

Rabarbersorbet

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, rabarber, Sødt
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 200 gram Rabarber
  • 170 gram Sukker
  • 200 gram Vand
  • 140 gram Glukosesirup

Sådan gør du

  • Start med at rengøre dine rabarber, så du får fjernet alt snavs og jord.
    Skær dem herefter i mindre stykker.
    Bring sukker, vand og glukosesirup i kog i en gryde.
    Når al sukkeret er opløst, så kan du tilføje dine rabarber.
    Nu skal dine rabarber koges møre i væsken. Jo mindre stykker du har skåret dem i, jo kortere tid skal de have. Det tager alt fra 5-10 minutter.
    Kom det hele i en blender og blend indtil du har en fin og ensformig masse.
    Sæt den på køl indtil den er helt kold, det tager 30-60 minutter.
    Brug en ismaskine til at køre isen kold.
    Så er isen klar til servering eller en tur i fryseren.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.