Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rabarbersorbet

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

12. maj 2021
Dejlig og lækker rabarberis lavet med kun 4 ingredienser. Jeg har lavet sorbeten på en ismaskine, men du kan sagtens lave den uden.

Opskrift på rabarbersorbet

Dejlig og lækker rabarberis lavet med kun 4 ingredienser.

Jeg har lavet sorbeten på en ismaskine, men du kan sagtens lave den uden. Det kræver blot at du kommer isen i en skål og sætter den i fryseren. Så skal du røre i skålen cirka hver 20 minut indtil den har sat sig.


Antal: 2 personer

Rabarbersorbet

Dejlig og lækker rabarberis lavet med kun 4 ingredienser. Jeg har lavet sorbeten på en ismaskine, men du kan sagtens lave den uden.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Rabarber
  • 170 gram Sukker
  • 200 gram Vand
  • 140 gram Glukosesirup

Sådan gør du

  • Start med at rengøre dine rabarber, så du får fjernet alt snavs og jord.
  • Skær dem herefter i mindre stykker.
  • Bring sukker, vand og glukosesirup i kog i en gryde.
  • Når al sukkeret er opløst, så kan du tilføje dine rabarber.
  • Nu skal dine rabarber koges møre i væsken. Jo mindre stykker du har skåret dem i, jo kortere tid skal de have. Det tager alt fra 5-10 minutter.
  • Kom det hele i en blender og blend indtil du har en fin og ensformig masse.
  • Sæt den på køl indtil den er helt kold, det tager 30-60 minutter.
  • Brug en ismaskine til at køre isen kold.
  • Så er isen klar til servering eller en tur i fryseren.