Rabarbersorbet

Rabarbersorbet

5 min
10 min
2  personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Dejlig og lækker rabarberis lavet med kun 4 ingredienser. Jeg har lavet sorbeten på en ismaskine, men du kan sagtens lave den uden.
Om opskriften
Beskrivelse

Dejlig og lækker rabarberis lavet med kun 4 ingredienser.

Jeg har lavet sorbeten på en ismaskine, men du kan sagtens lave den uden. Det kræver blot at du kommer isen i en skål og sætter den i fryseren. Så skal du røre i skålen cirka hver 20 minut indtil den har sat sig.

Ingredienser
200 g Rabarber
170 g Sukker
200 g Vand
140 g Glukosesirup
Vejledning

Start med at rengøre dine rabarber, så du får fjernet alt snavs og jord.

Skær dem herefter i mindre stykker.

Bring sukker, vand og glukosesirup i kog i en gryde.

Når al sukkeret er opløst, så kan du tilføje dine rabarber.

Nu skal dine rabarber koges møre i væsken. Jo mindre stykker du har skåret dem i, jo kortere tid skal de have. Det tager alt fra 5-10 minutter.

Kom det hele i en blender og blend indtil du har en fin og ensformig masse.

Sæt den på køl indtil den er helt kold, det tager 30-60 minutter.

Brug en ismaskine til at køre isen kold.

Så er isen klar til servering eller en tur i fryseren.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
1 t, 30 min
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier