x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rabarber gin

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 15. maj 2018

Den danske rabarber smager fantastisk og sammen med gin får du en god kombination af begge smage. Det er super nemt at lave og kræver “kun” at du har tålmodighed nok til at vente på at den bliver klar. Men det skader ikke at prøvesmage den løbende.


Rabarber gin

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: drik, Gin, Sommer
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 8 days 8 timer
Antal: 1 Liter
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 liter Gin
  • 100 gram Rabarber

Sådan gør du

  • Snit rabarberen groft og kom dem i en ren flaske og hæld gin på.
    Rabarbergin
    Lad det hele stå og trække 1 måneds tid, smag til løbende om der skal tilsættes ekstra rabarber eller om den er klar.
    Serveres med en isterning i.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.