Lavet af marabou chokolade

Opskrift på pot de creme sous vide
Lækker og cremet kold chokolade dessert lavet på Marabou tilberedt Sous Vide.
Super nem at lave.
Der skal bruges to glas med låg på 250-300 ml til denne opskrift.

Antal: Portioner
Pot De Creme Sous Vide
Lavet af marabou chokolade
Ingredienser
- 180 gram Mørk Marabou Chokolade
- 4.5 deciliter Fløde
- 7 Æggeblommer
- 1 deciliter Sukker
- 1 pakke KitKat
- 1 pakke Smarties
Sådan gør du
- Tænd din Sous Vide på 73 grader. Ta’ 7 æggeblommer i en skål sammen med sukkeren og pisk det godt sammen. Sæt en stor gryde over på medium varme. Tilsæt fløden. Herefter Marabou. Rør godt rundt i massen, indtil chokoladen er helt blandet sammen med fløden. Herefter tilsættes massen med sukker og æggeblommer, og de to masser røres grundigt sammen. Brug evt. en håndmixer eller en stavblender. Det er VIGTIGT! at massen er helt ensartet og sammenblandet. Herefter filtreres massen ned i en skål igennnem en si/sigte, så eventuelle rester fra æggeblommerne bliver filtreret fra. Så skal massen bare hældes på glas, låg på, og herefter i Sous Vide halvanden time. Hvis glassene ikke slutter tæt, kan man eventuelt bruge en elastik omkring låget. 73 grade celius varmt vand er ret varmt - pas på, at du ikke brænder dig - brug evt. en grill tang til at sætte glassene ned i vandbadet. Efter halvanden time i vandet skal glassene op og nedkøles, når de er kølet af skal de i køleskab i 6-24 timer inden servering - jo længere, jo bedre konsistens. Bemærk at det er normalt de er relativt flydende, når de stadig er varme - konsistensen sætter sig når de bliver nedkølet. Efter nedkølingen er de klar til servering - pynt evt. med Smarties og KitKat - men kun fantasien sætter grænser mht. pynt. God fornøjelse og velbekomme.