x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pocheret æg i mikroovn

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 1. maj 2018

Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen. Vi giver dig her en dejlig simpel opskrift på at lave et flot pocheret æg i den geniale maskine.


Pocheret æg i mikroovn

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 minute
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2 deciliter Vand Kogende
  • 1 Æg
  • 1 spsk. Eddike
  • 1 knsp. Salt

Sådan gør du

  • Kom kogende vand, eddike og salt i en kop og slå ægget ud i koppen.
     
    Sæt straks koppen i mikrobølgeovnen og giv ægget et minut ved maksimal varme.
    Pocheret æg i mikroovn
    Tag koppen ud af mikrobølgeovnen og løft forsigtigt det pocherede æg op af koppen. Anret ægget på din rugbrødsmad med avokado, brug det til den perfekte Egg Benedict eller læg det oveni din suppe - kun fantasien sætter grænser.
     

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.