Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen
Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen. Vi giver dig her en dejlig simpel opskrift på at lave et flot pocheret æg i den geniale maskine.
Antal: personer
Pocheret æg i mikroovn
Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 2 deciliter Vand Kogende
- 1 stk. Æg
- 1 spsk. Eddike
- 1 knsp. Salt
Sådan gør du
- Kom kogende vand, eddike og salt i en kop og slå ægget ud i koppen.
- Sæt straks koppen i mikrobølgeovnen og giv ægget et minut ved maksimal varme.
- Tag koppen ud af mikrobølgeovnen og løft forsigtigt det pocherede æg op af koppen. Anret ægget på din rugbrødsmad med avokado, brug det til den perfekte Egg Benedict eller læg det oveni din suppe - kun fantasien sætter grænser.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.