ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pocheret æg i mikroovn

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 1. maj 2018
Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen

Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen. Vi giver dig her en dejlig simpel opskrift på at lave et flot pocheret æg i den geniale maskine.


Antal: 1 personer

Pocheret æg i mikroovn

Pocheret æg er en delikatesse, men det kan være bøvlet at lave en hvirvelvind og slå ægget ud i kogende vand i en gryde. Heldigvis har du formentlig allerede et nemmere alternativ lige ved hånden, nemlig mikrobølgeovnen
3.22 fra 47 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Brunch, Frokost
Køkken: Fransk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 minute
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 deciliter Vand Kogende
  • 1 stk. Æg
  • 1 spsk. Eddike
  • 1 knsp. Salt

Sådan gør du

  • Kom kogende vand, eddike og salt i en kop og slå ægget ud i koppen.
  • Sæt straks koppen i mikrobølgeovnen og giv ægget et minut ved maksimal varme.
  • Tag koppen ud af mikrobølgeovnen og løft forsigtigt det pocherede æg op af koppen. Anret ægget på din rugbrødsmad med avokado, brug det til den perfekte Egg Benedict eller læg det oveni din suppe - kun fantasien sætter grænser.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.