Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pizzadej til tynde pizzaer

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

19. marts 2018
Lækre tynde pizzaer på bagestål. Vi elsker alle en ultratynd og sprød italiensk pizza bagt i stenovn.
Pizzadej

Opskrift på pizzadej til tynde pizzaer

Vi elsker alle en ultratynd og sprød italiensk pizza bagt i stenovn.

Vi giver dig en lækker og nem opskrift på en dej der passer perfekt til en tynd pizza – vi bager den på et bagestål, så du behøver ikke en traditionel stenovn til at få et dejligt resultat.


Redaktion: Se vores opskrift på pizzadej her.


Pizzadej
Antal: 4 Pizzaer

Pizzadej til tynde pizzaer

Lækre tynde pizzaer på bagestål. Vi elsker alle en ultratynd og sprød italiensk pizza bagt i stenovn.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Bagning
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 3 minutter

Ingredienser

  • 25 gram Gær Eller en halv pakke tørgær
  • 1 spsk. Groft salt
  • 4 spsk. Olie
  • 2.5 deciliter Vand Lunkent
  • 600 gram Pizzamel Kan erstattes af hvedemel, durummel

Sådan gør du

  • Bland lunkent vand, gær, salt og olie i en skål og rør til gæren er opløst.
  • Rør melet i lidt ad gangen, til dejen er smidig og lækker.
  • Lad dejen hvile i minimum 2 timer ved stuetemperatur under en badehætte.
  • Vend dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 4 stykker, uden at slå luften ud af dejen. Rul dejen så tyndt som muligt, tag evt. dejen op i hånden og arbejd med dejen på håndryggen, så dejen selv trækker sig tynd.
  • Kom det ønskede fyld på og bag pizzaen på bagestålet i 3 min ved maksimal varme på varmluft i ovn eller på grillen.