x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pisket smør

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 19. april 2018

Alle kender til det lækre, piskede smør, man serveret får på mange gode restauranter.

Jeg viser dig her hvordan du laver det selv 🙂


Pisket smør

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 250 gram Smør
  • 1 deciliter Kærnemælk
  • 5 gram Salt God flagesalt

Sådan gør du

  • Tag dit saltede smør ud af køleskabet og lad det stå på køkkenbordet i 60 minutter for at blive tempereret. 
    Pisk smørret og saltet luftigt (gerne med en røremaskine).
    Tilsæt kærnemælken lidt ad gangen under omrøring.
    Hvis du vil få det til at ligne det restauranterne gør, så put det piskede smør i en sprøjtepose og anret det pænt. 

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.