
Opskrift på pastasalat med pesto, broccoli og avocado
Let og lækker cremet pastasalat, der kan klares uden den store indsats, men som virkelig smager godt! Pastaen er vendt med grøn pesto, avocado, broccoli, pærer toppet og smuldret feta og græskarkerner . Den er klar på nul komma dut og smager skøøønt…
Den kan spises som måltid i sig selv til lidt ristet rugbrød, men den vil også være fin som tilbehør til et godt stykke oksekød, frikadeller osv… Syns du der mangler lidt kød, kan lidt sprødstegt bacon evt. drysses på.

Pastasalat med pesto, broccoli og avocado
Ingredienser
- 200 gram Pasta grov
- 1/2 stk. Broccoli
- 2 stk. Avocado
- 2 stk. Pærer
- 75 gram salat blandet
- 1/2 deciliter Græskarkerner
- 1 stk. Feta smuldret
Dressing
- 2 spsk. Grøn pesto
- 1/2 deciliter Skyr eller yoghurt naturel/græsk yoghurt
- 1/2 spsk. Citronsaft
- 1/2 tsk. Salt
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning.
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
- Skær broccolien i små buketter, put dem i en skål og overhæld med kogende vand – lad dem trække 2 min og sigt så vandet fra.
- Skær avocado og pærer i tern og put dem i en skål sammen med broccolien, græskarkerner og salat.
- Vend dressingen i skålen.
- Dræn pastaen for vand og vend også den i skålen.
- Anret salaten på et fad og drys med feta. Servér