Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pasta med Kylling og fløde og spinat

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

23. januar 2018
Den pastaret er populær og special Den koges i fløde og spinat og serveres med kylling. Det giver en mere rund og mild smag til retten.

Opskrift på pasta med kylling og fløde og spinat


Antal: 2 Personer

Pasta med Kylling og fløde og spinat

Den pastaret er populær og special Den koges i fløde og spinat og serveres med kylling. Det giver en mere rund og mild smag til retten.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Hovedret
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Kyllingebryst
  • 100 gram Bacon
  • 1 pakke Spinat
  • 2 Løg
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk. Hvidløgspulver
  • 200 gram Spaghetti
  • 1 spsk. Olie
  • 5 deciliter Fløde

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i mindre stykker. Steg det i en mellem stor gryde sammen med olie og bacon.
  • Når kyllingen er brunet af, tages den op. Kom de snittede løg ned i gryden til bacon og steg dem bløde.
  • Tilsæt hvidløgspulver og spinat og lad spinaten falde sammen, inden fløden tilsættes.
  • Kom nu kyllingen tilbage i gryden og bring fløden i kog. Tilsæt spaghetti og lad det koge til pastaen er klar.
  • Smag til med salt og peber.
  • Retten er nu klar til servering.
  • Server evt. sammen med lækkert hjemmebagt brød.