x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pasta med Kylling og fløde og spinat

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 23. januar 2018

Pasta med Kylling og fløde og spinat

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 250 gram Kyllingebryst
  • 100 gram Bacon
  • 1 pakke Spinat
  • 2 Løg
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk. Hvidløgspulver
  • 200 gram Spaghetti
  • 1 spsk. Olie
  • 5 deciliter Fløde

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i mindre stykker. Steg det i en mellem stor gryde sammen med olie og bacon.
    Når kyllingen er brunet af, tages den op. Kom de snittede løg ned i gryden til bacon og steg dem bløde.
    Tilsæt hvidløgspulver og spinat og lad spinaten falde sammen, inden fløden tilsættes.
    Kom nu kyllingen tilbage i gryden og bring fløden i kog. Tilsæt spaghetti og lad det koge til pastaen er klar.
    Smag til med salt og peber.
    Retten er nu klar til servering.
    Server evt. sammen med lækkert hjemmebagt brød.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.