ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Panna cotta med rabarber

ANNE METTE AUTZEN | 15. juni 2020
Jeg er jo helt pjattet med rabarber og søde sager generelt, så jeg glædede mig rigtig til at få lavet en masse lækre ting med min nye sirup. Det blev til én af de italienske klassikere, nemlig panna cotta med hvid chokolade, mynte og et skønt rabarbertwist.

Så fik jeg afprøvet min hjemmelavede rabarbersirup, som jeg lavede forleden 😉

Jeg er jo helt pjattet med rabarber og søde sager generelt, så jeg glædede mig rigtig til at få lavet en masse lækre ting med min nye sirup.

Det blev til én af de italienske klassikere, nemlig panna cotta med hvid chokolade, mynte og et skønt rabarbertwist.

Panna cotta med rabarber

Panna cotta med rabarber


Antal: 6 personer

Panna cotta med rabarber

Jeg er jo helt pjattet med rabarber og søde sager generelt, så jeg glædede mig rigtig til at få lavet en masse lækre ting med min nye sirup. Det blev til én af de italienske klassikere, nemlig panna cotta med hvid chokolade, mynte og et skønt rabarbertwist.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Dessert, Sødt
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Panna Cotta

  • 2 stk. Husblasblade
  • 0.5 liter Piskefløde
  • 100 gram Hvid chokolade
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 2 stængler Mynte

Rabarbergelé

  • 1.5 deciliter Rabarbersirup
  • 2 stk. Husblasblade

Sådan gør du

  • Læg husblas i blød og hak chokoladen.
  • Hæld fløden og de øvrige ingredienser i en gryde og varm op under omrøring.
  • Inden husblassen vrides og kommes i fløden, tages mynten op af gryden. Lad husblassen smelte.
  • Flødemassen hældes på glas.
  • Stilles på køl i minimum 2 timer.

Rabarber gelé 

  • Husblassen lægges i blød i 5 minutter.
  • Siruppen varmes op i en gryde og husblassen tilsættes og smeltes.
  • Lad geléen køle lidt af, inden den hældes over din panna cotta.
  • Stil det på køl i minimum 2 timer.
  • Afpynt med frisk mynte inden servering. Du kan også pynte med rød syre eller chokolade.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!