Lækker og nem pæretærte med marcipan. De sukkersyltede pærer spiller godt sammen med marcipanen og den sprøde tærtebund.

Opskrift på pæretærte med marcipan
Lækker og nem pæretærte med marcipan.
De sukkersyltede pærer spiller godt sammen med marcipanen og den sprøde tærtebund.

Antal: tærte
Pæretærte med marcipan
Lækker og nem pæretærte med marcipan. De sukkersyltede pærer spiller godt sammen med marcipanen og den sprøde tærtebund.
Ingredienser
Dej
- 2 stk. Æg
- 100 gram Sukker
- 100 gram Mel
- 60 gram Smeltet smør
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 tsk. Bagepulver
- 100 gram Marcipan revet
- 4 stk. Pærer syltede, eller fra dåse.
Pynt
- 2 spsk. Rørsukker
- Flormelis
Sådan gør du
- Smør et lille tærtefad.
- Pisk æg og sukker til æggesnaps.
- Pisk smørret i æggesnapsen i en fin tynd stråle.
- Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen.
- Fold til sidst revet marcipan i dejen.
- Hæld dejen i det smurte tærtefad.
- Halvér dine pærer og tryk dem let ned i dejen.
- Drys tærten med 2 spsk. rørsukker.
- Bages i alm ovn ved 170 grader i ca. 40 minutter.
- Tærten afkøles og drysses med flormelis.