ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pærechutney

MUUSMANN FORLAG | 25. februar 2019

En lækker opskrift på en pærechutney, der passer godt sammen med ost.

Syltning er en god metode til at bruge rester og redde frugter, rodfrugter og grøntsager der synger på sidste vers.

Opskriften stammer fra bogen: “Skræl er ikke skrald“.


Pærechutney

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 75 centiliter
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

  • 3 stk. Pærer Med skræl (gerne nedfaldspærer eller dem, som du er lige ved at smide ud)
  • 1 stk. Løg
  • 1 clove Hvidløg
  • 1 deciliter Rosiner
  • 1 deciliter Sukker
  • 1 tsk. Frisk ingefær Revet ingefær med skræl
  • 2 Citronskal 2 strimler
  • 1 deciliter Eddike
  • Salt
  • Hvid peber Fra kværn

Sådan gør du

  • Skær pærerne i små stykker inklusiv kernehus og hak løg og hvidløg.
    Bland alle ingredienser i en gryde og kog chutneyen i cirka 15 minutter.
    Smag til og hæld den på et rent glas.
    Opbevares køligt.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Skræl er ikke skrald", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link