Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pærechutney

MuusmannMuusmann Forlag
 

Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

25. februar 2019

Opskrift på pærechutney

En lækker opskrift på en pærechutney, der passer godt sammen med ost.

Syltning er en god metode til at bruge rester og redde frugter, rodfrugter og grøntsager der synger på sidste vers.

Opskriften stammer fra bogen: “Skræl er ikke skrald“.


Antal: 75 centiliter

Pærechutney

Forfatter: Muusmann Forlag
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 3 stk. Pærer Med skræl (gerne nedfaldspærer eller dem, som du er lige ved at smide ud)
  • 1 stk. Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 deciliter Rosiner
  • 1 deciliter Sukker
  • 1 tsk. Frisk ingefær Revet ingefær med skræl
  • 2 Citronskal 2 strimler
  • 1 deciliter Eddike
  • Salt
  • Hvid peber Fra kværn

Sådan gør du

  • Skær pærerne i små stykker inklusiv kernehus og hak løg og hvidløg.
    Bland alle ingredienser i en gryde og kog chutneyen i cirka 15 minutter.
    Smag til og hæld den på et rent glas.
    Opbevares køligt.