Opskrift på ovnstegte kartofler
Ovnstegte kartofler er altid et sikkert hit som tilbehør til en steg eller et godt stykke kød. Vi giver dig to gode tips til at sikre at de bliver sprøde hver gang.

Antal: Portioner
Ovnstegte kartofler
Ingredienser
- 2 kilogram Kartoffel
- 4 spsk. Olie
- Krydderier Salt og peber
- Krydderurter Oregano, Citronmelisse og timian
Sådan gør du
- Skrub kartoflerne på skindet (men behold det på) og udvand dem. Dvs. læg dem i en skål med koldt vand og skift vandet hver 20. minut. Gentag 2 gange og skær kartoflerne i stykker a' cirka 2 x 3 cm. Hæld olien, salt og peber i en stor frysepose og hæld kartoflerne der i. Luk posen og ryst det hele godt rundt, så olienblandingen bliver fordelt i alle kartoflerne. Tilbered dem i et ildfast fad i 1 time ved 200 grader varmluft og rør i dem cirka halvvejs. Efter en time tages kartoflerne ud og krydderterne hakkes og vendes i dem.
De er nu klar til servering.