Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ovnstegte kartofler

Susanne18. april 2018

Opskrift på ovnstegte kartofler

Ovnstegte kartofler er altid et sikkert hit som tilbehør til en steg eller et godt stykke kød. Vi giver dig to gode tips til at sikre at de bliver sprøde hver gang.


Antal: 6 Portioner

Ovnstegte kartofler

Forfatter: Susanne
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 1 time

Ingredienser

  • 2 kilogram Kartoffel
  • 4 spsk. Olie
  • Krydderier Salt og peber
  • Krydderurter Oregano, Citronmelisse og timian

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne på skindet (men behold det på) og udvand dem. Dvs. læg dem i en skål med koldt vand og skift vandet hver 20. minut. Gentag 2 gange og skær kartoflerne i stykker a' cirka 2 x 3 cm.
    Hæld olien, salt og peber i en stor frysepose og hæld kartoflerne der i. Luk posen og ryst det hele godt rundt, så olienblandingen bliver fordelt i alle kartoflerne.
    Tilbered dem i et ildfast fad i 1 time ved 200 grader varmluft og rør i dem cirka halvvejs.
    Efter en time tages kartoflerne ud og krydderterne hakkes og vendes i dem.
    De er nu klar til servering.