ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ovnbagt Torsk i Serranoskinke

Anette-Anette Søstrøm Asmussen

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

29. januar 2018
Lækker og saftig torsk på under en halv time. Serranoskinken hjælper fisken med at forblive saftig og undgå at udtørre.

Opskrift på ovnbagt torsk i serranoskinke


3

Ovnbagt Torsk i Serranoskinke

Lækker og saftig torsk på under en halv time. Serranoskinken hjælper fisken med at forblive saftig og undgå at udtørre.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Middelhavet
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Knus dine tørrede timian- og salvieblade fint på et spækbræt og bland det sammen med salt og peber. 
  • Rul torsken i krydderierne.
  • Pak torsken ind i skinken og placer den i et ildfastfad smurt med lidt olie.
  • Kom torsken i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i 15 min.
  • Torsken er klar til servering.