Lækker og saftig torsk på under en halv time. Serranoskinken hjælper fisken med at forblive saftig og undgå at udtørre.
Opskrift på ovnbagt torsk i serranoskinke
Ovnbagt Torsk i Serranoskinke
Lækker og saftig torsk på under en halv time. Serranoskinken hjælper fisken med at forblive saftig og undgå at udtørre.
Ingredienser
- 300 gram Torsk Filet
- 1 pakke Serranoskinke (reklamelink)
- Salt
- Peber
- Timian Tørret
- Salvieblade Tørret
- Olie
Sådan gør du
- Knus dine tørrede timian- og salvieblade fint på et spækbræt og bland det sammen med salt og peber.
- Rul torsken i krydderierne.
- Pak torsken ind i skinken og placer den i et ildfastfad smurt med lidt olie.
- Kom torsken i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i 15 min.
- Torsken er klar til servering.