En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie. Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas,

En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie.
Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas, charcuterievarer med mere.

Oliventapenade
En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie. Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas,
Udskriv
Pin
Antal: 1 Portion
Ingredienser
- 1 dåse oliven sorte, uden sten
- 2 fed Hvidløg
- 0.5 deciliter Olivenolie
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.
- Blend/hak oliven og hvidløg med olien. Måske skal du bruge 1/2 dl. olie ekstra, det kommer an på konsistensen.
- Kom tapenaden på et rent glas og opbevar den på køl, til den skal bruges.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!