ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Oliventapenade

ANNE METTE AUTZEN | 5. oktober 2018
En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie. Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas,

En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie.

Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas, charcuterievarer med mere.


Oliventapenade

En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie. Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas,
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Sauce
Køkken: Middelhavet
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 1 dåse oliven sorte, uden sten
  • 2 fed Hvidløg
  • 0.5 deciliter Olivenolie

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.
  • Blend/hak oliven og hvidløg med olien. Måske skal du bruge 1/2 dl. olie ekstra, det kommer an på konsistensen.
  • Kom tapenaden på et rent glas og opbevar den på køl, til den skal bruges.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!