En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie. Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas,

Opskrift på oliventapenade
En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie.
Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas, charcuterievarer med mere.

Servings: Portion
Oliventapenade
En hurtig og lækker tapenade lavet på sorte oliven, hvidløg og olivenolie. Tapenaden er velegnet på ristet brød eller som tilbehør til tapas,
Ingredienser
- 1 dåse oliven sorte, uden sten
- 2 fed Hvidløg
- 0.5 deciliter Olivenolie
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker.
- Blend/hak oliven og hvidløg med olien. Måske skal du bruge 1/2 dl. olie ekstra, det kommer an på konsistensen.
- Kom tapenaden på et rent glas og opbevar den på køl, til den skal bruges.