Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Østersmayo

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

23. februar 2021
Mit bud på en lækker østers mayonnaise.

Opskrift på Østersmayo

Mit bud på en lækker østers mayonnaise.

Efter at have lært stavblendertricket, må jeg indrømme at jeg nærmest aldrig laver Sauce Bearnaise eller mayonnaise uden en stavblender.

Derfor er mit udgangspunkt her også at bruge den til at lykkedes med en dejligt mayonnaise lavet med østers.

Alle mængderne er cirka mængder, så det handler om at smage den til.


Antal: 3 personer

Østersmayo

Mit bud på en lækker østers mayonnaise.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Sauce
Keyword: Sauce, Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Østers
  • 1 stk. Æg
  • 0.5 tsk. Salt
  • 1 tsk. Citronsaft cirka
  • 1 deciliter Olie smagsneutral - f.eks. rapsolie

Sådan gør du

  • Åbn 2 østers og kom kødet og saften ned i et højt glas (brug f.eks. det der følger med til din stavblender).
  • Tilsæt æg, salt og lidt citronsaft.
  • Kom stavblenderen ned i bunden og blend det sammen. Det tager cirka 20-25 sekunder.
  • Placer stavblenderen helt i bunden af glasset og hæld olie i.
  • Blend mens den er i bunden og løft den meget langsomt opad mens den samler sig.
  • Smag den evt. til med citronsaft/skal.
  • Velbekomme.