Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Molleux au chocolat

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

17. januar 2018
Lækker blødende chokoladekage

Opskrift på molleux au chocolat


Antal: 6 Personer

Molleux au chocolat

Lækker blødende chokoladekage
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 6 minutter

Ingredienser

  • 125 gram Smør Samt 2 spsk. smør til formende
  • 125 gram Chokolade
  • 4 Æg
  • 75 gram Sukker
  • 40 gram Hvedemel
  • 3 gram Salt
  • 6 Forme
  • Flormelis til pynt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Smør 6 forme med smør.
    Smelt smør og chokolade i en skål over vandbad. Imens det smelter, piskes æg og sukker let skummende og derefter tilsæt mel og salt og pisk det godt sammen.
    Når smørret og chokoladen er smeltet, røres det til en ensartet masse, inden det forsigtigt vendes i æggemassen.
    Fordel derefter dejen i de smurte forme (kom evt. massen i en sprøjtepose eller en kande med tud for bedre at styre fordelingen).
    Bag kagerne midt en forvarmet ovn, i 6 min.
    Lad kagerne køle i 5 min før serviering og pynt med flormelis igennem en sigte. 

Noter

Blødende chokoladekage er også perfekte sammen med lidt is og friske bær og frugt.
Vi havde et par stykker tilbage, de kom på køl og dagen efter fik de 1 min i mikroovnen
Blødende chokoladekage