
Opskrift på minestronesuppe
En dampende lun og lækker efterårsret får I lige her med alt godt af grønt fra køleskabet, små pastaer og sprød bacon på toppen Smager dejligt og er god til at få ryddet ud i køleskabet.
Den her udgave er prøvet af og tilpasset, testsmagt og godkendt af både store og små. Den er smækfyldt med grøntsager og velsmag og super nem at lave! Du kan bruge lige præcis de grøntsager, du har i køleskabet…. med basen af tomat, gulerødder, løg hvidløg – og selvfølgelig bacon, fungerer den bare, næsten uanset hvad du putter i.
Svits grøntsager, tilføj væsken og lad simre til det er klar – nem.

Minestronesuppe
Ingredients
Suppe
- 1 stk. Løg finthakket
- 1 fed Hvidløg finthakket
- 3 stk. Kartofler i tern
- 2 stk. Gulerødder i tern
- 0.5 stk. Squash i tern
- 1 stk. Porre i tynde skiver
- 1.25 liter Vand
- 1 dåse Hakket Tomater
- 2 stk. Grøntsagsbouillon terninger
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
- 1 tsk. Paprika
- 0.5 tsk. Timian tørret
Desuden
- 200 gram Bacon i tern
- Suppehorn eller anden pasta
Instructions
- Gør alle grøntsagerne klar og svits først løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Når de er bløde tilsættes kartofler og gulerødder, svits et par minutter. Tilsæt squash og porre, svits yderligere et par minutter.
- Tilsæt vand, tomat, bouillonterninger og krydderier. Giv det hele et opkog og lad det derefter simre 15-20 minutter. Rør lidt undervejs.
- Tilsæt suppehorn de sidste 10 min af kogetiden.
- Sprødsteg bacon, mens suppen simrer.
- Servér suppen med bacon på toppen