Weekendhygge og kølige dage – det indbyder til en rigtig efterårsfavorit; dampende varm minestronesuppe. ?
Den her udgave er prøvet af og tilpasset, testsmagt og godkendt af både store og små. Den er smækfyldt med grøntsager og velsmag og super nem at lave!
Du kan bruge lige præcis de grøntsager, du har i køleskabet…. med basen af tomat, gulerødder, løg hvidløg – og selvfølgelig bacon, fungerer den bare, næsten uanset hvad du putter i.
? Her får I den i en udgave, som jeg syns sidder lige i skabet ?

Ingredienser
Suppe
- 1 stk. Løg finthakket
- 1 clove Hvidløg finthakket
- 3 stk. Kartofler i tern
- 2 stk. Gulerødder i tern
- 0.5 stk. Squash i tern
- 1 stk. Porre i tynde skiver
- 1.25 liter Vand
- 1 can Hakket Tomater
- 2 stk. Grøntsagsbouillon terninger
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
- 1 tsk. Paprika
- 0.5 tsk. Timian tørret
Desuden
- 200 gram Bacon i tern
- Pasta
Sådan gør du
- Gør alle grøntsagerne klar og svits først løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Når de er bløde tilsættes kartofler og gulerødder, svits et par minutter. Tilsæt squash og porre, svits yderligere et par minutter. Tilsæt vand, tomat, boullionterninger og krydderier. Giv det hele et opkog og lad det derefter simre 15-20 minutter. Rør lidt undervejs. I mens det simrer sprødsteger du bacon og koger pastaen. Hæld vandet fra pastaen og vend den i suppen. Server med bacon on the side til at toppe med. Enjoy ?
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)
Følg mig på Instagram her.