
Opskrift på mangosirup
Hvis du laver en kage eller en drink som Gin Hass eller en Mango Toots, hvor du skal bruge mangosirup, kan du selvfølgelig bare købe én på flaske.
Men skulle du have lyst til at lave den selv – bare fordi du kan, eller fordi der er tilbud på mangoer – så se her!
Det er ‘easy as pie’!

Mangosirup
Ingredienser
- 125 gram Sukker
- 200 gram Vand
- 1 knivspids Salt
- 50 gram Limesaft
- 2 stk. Mango
Sådan gør du
- Hæld sukker, vand og salt i en gryde og kog det op, så sukkeret bliver opløst
- Halvér mangoerne, skrab frugtkødet ud og kom det i blenderen
- Tilsæt mangoen til sukkersiruppen sammen med limesaften, rør rundt og lad det simre 2-3 min.
- Hæld siruppen gennem en sigte eller et ostelærred og lad den køle ned
- Hæld mangosiruppen på flaske og stil den i køleskabet