x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mango Toots

THOMAS TRANEGAARD NIELSEN | 19. maj 2020

Prøv lige og hør her! Nu er det lille fredag, så du har jo sådan set fortjent en drink, når du har fri fra arbejde? Man må jo godt lige tage lidt forskud på weekenden, ikke?! Og solen skinner på terrassen ??️?

En frisk drink, og lidt sød siger du!

Jamen lav lige to Mango Toots:


Mango Toots

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen

Ingredienser

  • 4 centiliter Gin Tanqueray
  • 1.5 centiliter Cointreau
  • 1 centiliter Mangosirup Monin Mango
  • Isterninger
  • Mynte 1 stilk
  • Tonic Schweppes Indian Tonic

Sådan gør du

  • Kom din gin, Cointreau og mangosirup i en shaker.
    Kom isterninger i og ryst det godt sammen.
    Hæld det over i et højt glas sammen med mynten.
    Tilsæt indian tonic til glasset er fyldt.
    Skål ?

Om forfatteren


Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.