Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mango Toots

Thomas NielsenThomas Tranegaard Nielsen
   

Thomas er medejer og chefredaktør på GastroFun. Han har arbejdet som skolelærer i over 10 år, bl.a. i madkundskab, hvor han har skrevet alle sine opskrifter selv. Thomas er vild med krydderier, og eksperimenterer lige nu en masse med det asiatiske køkken. Og så er hans nye yndlingsgrej en trykkoger. Du finder ham enten på GastroFuns kontor eller i TV-køkken. Du kan også se ham i MasterChef 2021.

19. maj 2020
Nyd en Mango Toots - en forfriskende drink med gin, Cointreau, mangosirup og tonic. Perfekt til at fejre lille fredag og tage forskud på weekenden. Skål!

Opskrift på mango toots

Prøv lige og hør her! Nu er det lille fredag, så du har jo sådan set fortjent en drink, når du har fri fra arbejde? Man må jo godt lige tage lidt forskud på weekenden, ikke?! Og solen skinner på terrassen.

En frisk drink, og lidt sød siger du!

Jamen lav lige to Mango Toots:


Servings: 1 glas

Mango Toots

Nyd en Mango Toots - en forfriskende drink med gin, Cointreau, mangosirup og tonic. Perfekt til at fejre lille fredag og tage forskud på weekenden. Skål!
Author: Thomas Tranegaard Nielsen
Ret: Drinks
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 minutter

Ingredients

  • 4 centiliter Gin Tanqueray
  • 1.5 centiliter Cointreau
  • 1 centiliter Mangosirup Monin Mango
  • Isterninger
  • 1 stillk Mynte
  • Tonic Schweppes Indian Tonic

Instructions

  • Kom din gin, Cointreau og mangosirup i en shaker.
  • Kom isterninger i og ryst det godt sammen.
  • Hæld det over i et højt glas sammen med mynten.
  • Tilsæt indian tonic til glasset er fyldt.
  • Skål.