Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Madvafler

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

17. maj 2018
Denne opskrift er på sunde og lækre madvafler. De er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager. De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med avocado & æg eller rygeost/flødeost & laks.

Opskrift på madvafler

Denne opskrift er på sunde og lækre madvafler. De er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.

De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med avocado & æg eller rygeost/flødeost & laks.


Antal: 4 Stk

Madvafler

Denne opskrift er på sunde og lækre madvafler. De er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager. De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med avocado & æg eller rygeost/flødeost & laks.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Frokost, Morgenmad
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 4 Æg
  • 50 gram Sesamfrø
  • 20 gram Hørfrø
  • 80 gram Solsikkekerner
  • 60 gram Græskarkerner

Sådan gør du

  • Madvafler
    Kom alle de tørre ingredienser i en blender og blend det til en mel.
    Madvafler
    Rør æggene i melet, så du får en dej.
    Madvafler
    Hvis du har tid, så lad dejen hvile i 5-10 minutter, inden den bages i et belgisk vaffeljern.
    (Brug lidt fedtstof hvis dit vaffeljern ikke er non-stick).
    Madvafler
    Lad dem køle af inden servering. 
    Bag dem i 4-5 minutter hvis du bruger en hjerteform og 5-6 minutter hvis du bruger en firkantet form.