
Opskrift på madvafler
Denne opskrift er på sunde og lækre madvafler. De er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.
De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med avocado & æg eller rygeost/flødeost & laks.

Madvafler
Ingredienser
- 4 Æg
- 50 gram Sesamfrø
- 20 gram Hørfrø
- 80 gram Solsikkekerner
- 60 gram Græskarkerner
Sådan gør du
Kom alle de tørre ingredienser i en blender og blend det til en mel.
Rør æggene i melet, så du får en dej.
Hvis du har tid, så lad dejen hvile i 5-10 minutter, inden den bages i et belgisk vaffeljern. (Brug lidt fedtstof hvis dit vaffeljern ikke er non-stick).
Lad dem køle af inden servering. Bag dem i 4-5 minutter hvis du bruger en hjerteform og 5-6 minutter hvis du bruger en firkantet form.