x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Løgringe

PER ASMUSSEN | 26. april 2018
Friteret og paneret

Løgringe er lækre og passer godt som en snack sammen med en god dip. Vores opskrift er simpel og nem.


Løgringe

Friteret og paneret
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 3 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 3 stk. Løg
  • 1 deciliter Hvedemel
  • 2 stk. Æggeblommer
  • 1 deciliter Panko Rasp kan også bruges
  • Krydderier Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær løgene i ringe og kom i en skål med isvand.
    Lad det stå i køleskabet i en lille halv time.
    Lav 3 tallerkender, én med melet, én med pisket æggeblomme og én med panko, salt og peber.
    Afdryp dem, tør dem ad og vend dem i hvedemelet, derefter æggeblommerne og derefter pankoen.
    Steg dem sprøde i en frituregryde/pande i 2-3 minutter.
    Tag dem op og afdryp dem på køkkenrulle/fedtsugende papir, før de serveres.

Noter

Pankoen kan erstattes af rasp.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.