Friteret og paneret

Løgringe er lækre og passer godt som en snack sammen med en god dip. Vores opskrift er simpel og nem.

Ingredienser
- 3 stk. Løg
- 1 deciliter Hvedemel
- 2 stk. Æggeblommer
- 1 deciliter Panko Rasp kan også bruges
- Krydderier Salt og peber
Sådan gør du
- Skær løgene i ringe og kom i en skål med isvand. Lad det stå i køleskabet i en lille halv time. Lav 3 tallerkender, én med melet, én med pisket æggeblomme og én med panko, salt og peber. Afdryp dem, tør dem ad og vend dem i hvedemelet, derefter æggeblommerne og derefter pankoen. Steg dem sprøde i en frituregryde/pande i 2-3 minutter. Tag dem op og afdryp dem på køkkenrulle/fedtsugende papir, før de serveres.
Noter
Pankoen kan erstattes af rasp.
Om forfatteren
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.