Friteret og paneret
Opskrift på løgringe
Løgringe er lækre og passer godt som en snack sammen med en god dip. Vores opskrift er simpel og nem.
Antal: Portioner
Løgringe
Friteret og paneret
Ingredienser
- 3 stk. Løg
- 1 deciliter Hvedemel
- 2 stk. Æggeblommer
- 1 deciliter Panko Rasp kan også bruges
- Krydderier Salt og peber
Sådan gør du
- Skær løgene i ringe og kom i en skål med isvand. Lad det stå i køleskabet i en lille halv time. Lav 3 tallerkender, én med melet, én med pisket æggeblomme og én med panko, salt og peber. Afdryp dem, tør dem ad og vend dem i hvedemelet, derefter æggeblommerne og derefter pankoen. Steg dem sprøde i en frituregryde/pande i 2-3 minutter. Tag dem op og afdryp dem på køkkenrulle/fedtsugende papir, før de serveres.
Noter
Pankoen kan erstattes af rasp.