Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Lammechups Sous Vide

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

27. april 2018
Lammechups er koteletter udskæret af lammeryggens lammecarret. De er ret små, så man skal være forsigtig når man tilbereder dem, så vi brugte sous vide teknikken til det.

Opskrift på lammechups sous vide

Lammechups er koteletter udskæret af lammeryggens lammecarret. De er ret små, så man skal være forsigtig når man tilbereder dem, så vi brugte sous vide teknikken til det.


Antal: 2 personer

Lammechups Sous Vide

Lammechups er koteletter udskæret af lammeryggens lammecarret. De er ret små, så man skal være forsigtig når man tilbereder dem, så vi brugte sous vide teknikken til det.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time 15 minutter

Ingredienser

  • 4 stk. Lammechups
  • Krydderier Salt og peber

Sådan gør du

  • Krydr kødet og vakuumpak det.
    Tilbered det sous vide i 1 time og 10 minutter.
    Tag det ud af vakuumposen og tør det godt af, enten med et viskestykke eller køkkenrulle.
    Lambchups
    Varm en pande eller en grill op til høj varme og giv kødet 5-7 sekunder på hver side og server straks. 

Noter

Vores kød kom fra et dansk lam, der var krogmodnet/dryaged. Vi anbefaler at tilføje hvidløgspulver og rosmarin/timian i vakuumposen hvis det ikke er dansk lam, samt at tilberede det 15 minutter længere hvis det ikke er krogmodnet.