Opskrift på kyllingeroulade
Vi giver dig en opskrift på en anderledes kyllingeroulade.
Vores udgave er hele kyllingebrystfileter, der samles med kødklister, og pakkes ind i kyllingeskind.
Til sidste får det en tur i frituregryden.

Kyllingeroulade
Ingredients
- 1 stk. Hel Kylling
- Transglutaminase Kødklister
- Salt
Instructions
- Selvom det kun er de to kyllingebrystfileter og kyllingeskindet der skal bruges er skal bruges til den her opskrift, så kommer du ikke uden om at købe en hel kylling. Kyllingeskindet skal nænsomt fjernes fra den hele kylling og lægges til side. I det her tilfælde skulle vi ikke bruge kyllingen, så den blev parteret og delt til senere brug - som i den her video: Skindet skal lægges husholdningsfilm (sørg for at filmen kan holde til mere end 70 grader, så du kan ikke nøjes med det billige her) med ydersiden nedad og drysset med kødklister.
Kyllingebrystet skal placeret ovenpå og drysset med kødklister. Placer det andet stykke kød oven på og igen skal der drysset med kødklister. Skær det overskydende skind fra, så du kun har en firkant og luk skindet omkring kyllingen.
Filmen skal lukkes omkring ballotinen og rulles sammen som en pølse. Prik et par huller i pølsen som igen pakkes ind i husholdningsfilm. Enderne lukkes med snor, så man er sikker på at der ikke kommer væske ind.
Herefter skal den have 2 timer ved 65 grader i sous vide/vandbadet.
Ballotinen pakkes forsigtígt ud og tørres godt af.
Herefter skal den 5-7 minutter i frituregryden til skindet er sprødt.
Herefter skæres de ud i cirka 2 cm tykke skiver over serveres straks. Husk at skære skiverne midt over og placere dem med kødsiderne nedad, så sikrer du at skindet forbliver sprødt.