
Aftensmadsideer til den nye uge…? Prøv den her kylling i sennepssovs med masser af grønt…
En ret der både er nem og hurtig og som bare smager super dejligt!
Af grønt har jeg brugt broccoli og squash; et par milde, vitaminrige grøntsager, der går super godt til den fyldige sovs og den møre kylling.
Jeg serverer kyllingen til blomkålsris, men du kan også servere til almindelige ris, grov pasta, kogte bønner eller bar lige hvad du synes.
Det hele kan være klar på 30 minutter.

Kylling i sennepssovs
Ingredienser
- 600 gram Kyllingebrystfilet
- Salt og peber
- Smør til stegningen
- 1 stk. Løg
- 2 fed Hvidløg
- 2 spsk. Dijonsennep
- 1 spsk. Grov sennep kan udelades
- 2,5 deciliter Madlavningsfløde
- 5 deciliter Hønsebouillon
- 1 deciliter Hvidvin kan erstattes af bouillon
- 1 tsk. Timian tørret
- 1 spsk. Rosmarin friskhakket
- 3 stk. Laurbærblade
- 1 tsk. Honning flydende
- 1/2 stk. Broccoli hoved, små buketter
- 1 stk. Squash strimlet/groftrevet
Sådan gør du
- Brun kyllingefileterne godt af i lidt smør på en dyb varm pande, krydr med salt og peber. Tag kødet af panden.
- Svits løg og hvidløg i panden til løgene er bløde og gennemsigtige.
- Tilsæt alle øvrige ingredienser og lad det hele simre et par minutter, mens du smager sovsen til.
- Put kyllingestykkerne tilbage på panden og lad simre 10 minutters tid, til kyllingen er gennemstegt.
- Servér med pasta, ris eller grøntsager.
Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)
Følg mig på Instagram her.