Opskrift på kylling i paprika
Kylling i paprika er en velkendt ret blandt mange – og det er jo sikkert fordi det smager så godt ?

Antal: personer
Kylling i paprika
Ingredienser
- 350 gram Kylling
- 2 stk. Løg
- 2 stk. Rød peberfrugt
- 4 spsk. Paprika
- Grønne bønner 2 håndfulde
- 1 dåse Hakket Tomater
- Persille hakket
- 0.5 deciliter Vand
- 1.5 deciliter Madlavningsfløde
- Olie til stegning
- Salt og Peber
- Ris bulgur, couscous eller lignende til tilbehør
- Pinjekerner stegte - kan udelades
Sådan gør du
- Start med at hakke de to løg og en af peberfrugterne. Smid dem i en gryde med lidt olie, og lad dem stege til de er bløde. Tilsæt derefter 2 spsk paprika, efterfulgt af en dåse hakket tomater. Rør det hele rundt, og tilføj derefter vandet og madlavningsfløden. Lad det stå og simre i 10 minutter under låg. Skær imens kyllingen i ønsket størrelse, og steg på en pande med 2-3 spsk paprika, salt og peber. Når sovsen har kogt i cirka 10 min, blendes den med en stavblender så den får en cremet konsistens. Når kyllingen er brunet af, tilføjes de i sovsen. Lad nu det hele simre i 10-15 minutter. Tag altid et stykke kylling op af gryden, og tjek om det er kogt igennem. Til sidst tilføjes den sidste hakkede peberfrugt, sammen med hakket persille. Anret med stegte pinjekerne hvis ønsket ♥️ .