Opskrift på kylling i butterdej
En nem og lækker ret med kyllingebryst, pikantost og butterdej, der bages lækker og sprød i ovnen.
Retten er en nem udgave af en kyllingepie, og den tager ikke længere tid, end at den snildt kan tilberedes på en almindelig hverdagsaften.
Server med f.eks. ris og karrysauce samt en god salat.
Antal: Personer
Kylling i butterdej
Ingredienser
- 500 gram Kyllingebryst
- 0.5 drop Smøreost pikantsmag
- Olie til stegning
- Smør til stegning
- 1 package Butterdej
- Hvedemel til udrulning
Sådan gør du
- Skær kyllingebrysterne i lidt mindre stykker. Opvarm en pande med olie og kom en klat smør på, når olien er varm. Kom kødet på panden og brun det godt på alle sider. Krydr med salt og peber. Rul butterdejen ud på et bord drysset med mel. Den udrullede dej skal kunne nå hele vejen rundt om kyllingen. Placer kyllingekødet midt på butterdejen. Kom klatter af pikantost over kyllingen. Luk butterdejen sammen omkring kyllingen og tryk dejen godt til. Placer dejen på en bageplade med bagepapir. Bag retten i ovnen i 20-30 minutter ved 180-200 grader varmluft. Server kylling i butterdej med ris, karrysauce og en salat (f.eks. tomatsalat).