x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Krydrede majsfrikadeller med hytteost og gulerødder

madsglunde | 25. januar 2021

I dag så jeg de her lækre majs frikadeller på Instagram.

Så jeg tænkte at det var jeg nødt til at eksperimentere med.

Derfor har jeg givet dem mit helt eget take og skabt min egen udgave ift. hvad jeg tænker er lækkert.

Jeg har tilføjet hytteost og forskellige krydderier, som jeg elsker.

De blev vanvittig gode!

Det er sjældent man rammer plet første gang, man laver en ny opskrift, men denne gang var det bare spot on.

De er simpelthen så gode! Normalt er min kæreste ikke meget for ting der er alt for “sunde” og moderne. Hun er fra landet hvor man får sovs og kartofler. Frikadeller er med svinekød og intet andet. Men hun elskede dem, jeg kunne næsten ikke nå at få taget billeder før hun havde spist dem.

Så hvis i F.eks. har en kødfri dag om ugen eller lever vegetarisk, vil disse passe perfekt ind i hverdagen.

Herudover er de sunde!

Jeg har tilføjet hytteosten for at få mere protein i frikadellerne.

Håber I vil prøve dem.

Jeg er sikker på at I kan lide dem også selvom i ikke spiser vegetarisk.

Krydrede majsfrikadeller med hytteost og gulerødder

Krydrede majsfrikadeller med hytteost og gulerødder

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Kødfri, Vegetar
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

  • 2 stk. Æg
  • 250 gram Hytteost
  • 300 gram Majs fra dåse
  • 200 gram Gulerødder revet
  • 2 clove Hvidløg
  • 2 tsk. Gurkemeje
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 2 tsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Chilipulver cirka
  • 150 gram Mel
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • 1. Alle ingredienserne røres sammen i en skål og krydres med salt og peber.
    2. Frikadellerne formes med en ske og kommes på en pande med lidt olie på.
    3. Steges på mellem/høj varme til de har fået en god stegeskorpe.
    4. Skru ned for panden og steg dem til de er gennemstegt eller kom dem i ovnen i cirka 10 minutter på 180 varmluft.

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.